Flat Preloader Icon

Додељена признања ученицима Музичке школе Суботица

Талентованим ученицима Музичке школе Суботица који су на републичким такмичењима одржаним у децембру прошле (теорија музике и солфеђа, хармонија, музички облици) и априлу ове године (дувачки инструменти, тредиционално певање, камерне групе, клавир) остварили сјајне резултате освојивши укупно 40 првих, 37 других и девет трећих награда, синоћ су уручена признања. Свечаности уприличеној тим поводом у Великој већници Градске куће присуствовали су и чланови Градског већа, Миланка Костић и Срђана Самарџић који је, обраћајуђи се присутнима у име Града Суботице, градоначелника Стевана Бакића и лично име, рекао како овај велики успех није само победа за Музичку школу, већ и за целу нашу заједницу.

„Ови резултати су плод напорног рада, посвећености и страсти према музици. Ваши таленат, труд и дисциплина су инспирација за све нас, и надам се да ће вас ови успеси мотивисати да наставите да тежите ка врхунским достигнућима у свему што радите“, истакао је Самарџић.

Додао је да награде које су ученици освојили не само да препознају њихову изузетну музичку вештину, већ и њихову посвећеност, упорност и талент.

„Оне су доказ и вашег рада и преданости уметности. У име читаве локалне заједнице, желим да вам честитам на сјајним резултатима, али и да изразим захвалност наставницима, родитељима и свима онима који су вас подржали на том путу. Нека вас ови успеси подстакну да наставите да сањате велике снове и да тежите ка остварењу свих својих циљева. Ви сте будућност наше културе и уметности. Верујем да ћете наставити да нас инспиришете својим талентом и посвећеношћу“, нагласио је Срђан Самарџић.

Присутнима у Великој већници Градске куће обартила се и директор Музичке школе Суботица, Драгана Николић.

Previous У Општој болници Суботица почиње са радом апарат за магнетну резонанцу најновије технологије

ГРАД СУБОТИЦА

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER