Flat Preloader Icon

Отворен Пролећни фестивал цвећа

10.05.2022.

На централном градском тргу данас је отворен Пролећни фестивал цвећа на коме је 36 излагача од Ниша до Хоргоша изложило саксијско цвеће, сезонске биљке, једногодишње и вишегодишње саднице, као и украсну грнчарију. Манифестацију је отворио члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, који је том приликом истакао да овај фестивал полако постаје традиција у Суботици.

Он је у име градоначелника Стевана Бакића и у своје име поздравио присутне излагаче и пожелео им успешну презентацију и продају цвећа и других производа изложених на Фестивалу.

„Цвећем се изражавају емоције, пажња према некоме, цвећем се украшава живот. Овај догађај емотивно ме често враћа у време пре годину дана када је управо Цветна пијаца најавила један од корака у нормализацији живота. Ова манифестација се развија и полако у овом периоду постаје обележје центра нашег града. Захваљујем се организаторима на доброј организацији, као и свим учесницима, и позивам све суграђаане да посете центар града где могу да уживају у овој богатој понуди“, рекао је Самарџић.

Организатор Пролећног фестивала цвећа Душан Контић захвалио се граду на подршци коју ова манифестација ужива у Суботици, као и медијима који већ четврти пут доприносе успешности овог фестивала цвећа.

 Пролећни фестивал цвећа трајаће до петка, 13. маја 2022. године, до послеподневних сати.

Previous Градоначелник Бакић: Девети мај је понос свих слободољубивих народа света

ГРАД СУБОТИЦА

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER