Flat Preloader Icon

Градоначелник Бакић: Честитам одбојкашима „Спартака“

Овим путем желим да, у име Града Суботице, упутим срдачне честитке играчима Мушког одбојкашког клуба „Спартак“, као и њиховом тренеру Ивици Јевтићу и руководству овог спортског колектива, на блиставој победи коју су остварили јуче, у трећем мечу финалне серије плеј-офа Првенства Србије, над веома снажном екипом „Војводине“ из Новог Сада. Борбеност, вештина и фер-плеј који су показали наши одбојкаши на јучерашњој утакмици, уз громогласну подршку са трибина Хале спортова, права је слика спортске Суботице, чији клубови остварују поново најбоље разултате, ослоњени на вишедеценијску шампионску традицију.

Екипа „Спартака“ је, у пуном саставу, и кроз доминацију у свим сегментима игре, а нарочито чврстином одбране, дошла до заслужене победе на домаћем терену и обрадовала све суграђане. Победнички низ „Војводине“ је прекинут и на крилима сјајне суботичке победе наши момци одлазе на одлучујућу утакмицу, која ће се играти у недељу, 17. априла, у малој дворани новосадског „СПЕНС“-а, са почетком у 20:00 часова.

„Суботица-транс“ је обезбедио један бесплатан аутобус за Суботичане који желе уживо да бодре одбојкаше „Спартака“, а који ће, на дан утакмице, кренути за Нови Сад у 17:30 часова испред Хале спортова.

Позивам све љубитеље одбојке и квалитетног спортског надметања да искористе ову прилику и дају снажну подршку плаво-белима у Новом Саду, како би дошло и до петог меча, чији би домаћин био наш град, па би се о шампионској титули одлучивало у Суботици, на домаћем терену.

Наши суграђани којима је у недељу празник и сви који неће бити у прилици лично да присуствују, имаће прилику да прате утакмицу путем преноса на јавном телевизијском сервису.

Цела Суботица је уз наш МОК „Спартак“!

Срећно и напред, до победе!

                                                                                     Градоначелник Суботице
                                                                                              Стеван Бакић

Previous Председник Скупштине града др Балинт Пастор обишао завршне радове на фасади Градске библиотеке

ГРАД СУБОТИЦА

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER