Flat Preloader Icon

Одржана 4. седница Скупштине града Суботице

На четвртој седници Скупштине града Суботице, одржаној данас у Великој већници Градске куће, одборници су донели Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету Града Суботице за 2024. годину, Одлуку о изменама и допунама Одлуке о давању у закуп пословних простора Града Суботице, Одлуку о мрежи дечјих вртића у установама на територији града Суботице и Одлуку о измени Одлуке о стипендирању студената са територије Града Суботице.

Међу двадесет и једном усвојеном тачком, колико их је укупно било на дневном реду, одборници су донели и Решење о давању сагласности на Извештај о раду Туристичке организације града Суботице за 2023. годину, а донели су и решења о давњу сагласности на Прву измену Програма пословања: ЈКП „Суботичке пијаце”, ЈП  „Суботица-транс”, ЈКП „Стадион”, ЈКП „Водовод и канализација”, ЈП „Палић-Лудаш“ Палић, Друштва са ограниченом одговорношћу за управљање чврстим комуналним отпадом „Регионална депонија” и ЈКП „Чистоћа и зеленило”, за 2024. годину.

Донета су, такође, и решења о давању сагласности на Другу измену Програма пословања Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање и ЈКП „Суботичка топлана” за 2024. годину, као и Решење о доношењу Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града Суботице у 2024. години.

Одборници су донели и Правилник о изменама и допунама Правилника о субвенционисању цена комуналних услуга, а донели су и Закључак о прихватању Информације о упису ученика у I разред основне и средње школе у школској 2024/2025. години, са освртом на укупан број ученика и одељења у основним и средњим школама на територији града Суботице.

Previous Најављена 4. седница Скупштине града Суботице

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER