Flat Preloader Icon

Одржана 3. седница Скупштине града

На трећој седници Скупштине града Суботице, одржаној данас у Великој већници Градске куће, одборници су усвојили свих 38 тачака дневног реда, међу којима и Одлука о престанку мандата одборника Даниела Флеишман и Тијане Флеишман, након чега је новим одборницима верификован мандат.

Након обједињене расправе донета су Решења о давању сагласности на Извештај о степену реализације Програма пословања за сва јавно комунална предузећа, јавна предузећа којих је укупно 12 и два друштва са ограниченом одговорношћу за 2023. годину.

На данашњој седници Скупштине града усвојена су Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити за свих 14 јавно комуналних предузећа, јавних предузећа и друштава са ограниченом одговорношћу за 2023. годину.

Одборници су донели Решење о давању сагласности на Одлуку о делимичном покрићу нето губитка из претходног периода Јавног предузећа Суботица-транс Суботица.

Већином гласова одборници су гласали „за“ предлог Одлуке о усвајању предлога и доношењу Концесионог акта за поверавање обављања комуналне делатности јавног градског и приградског превоза путника на територији Града Суботице.

Донето је Решење о давању сагласности на Прву измену Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Погребно“ Суботица за 2024. годину, као и Одлука о изменама и допунама Одлуке о оснивању Буџетског фонда за подстицање развоја младих талената Града Суботице.

Донето је и неколико кадровских решења и то Закључак о престанку мандата члану Надзорног одобра Јавног комуналног предузећа „Погребно“ Суботица, Решења о именовању члана Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Погребно“ Суботица и Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Хемијско – технолошке школе Суботица.

Previous Најављена 3. седница Скупштине града

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER