Flat Preloader Icon

У Градској кући отворена експозитура Банке „Поштанска штедионица“

Пресељењем експозитуре из Улице Корзо 5 у модерно опремљен пословни простор у Градској кући (Трг Слободе 1) у Суботици, Банка „Поштанска штедионица“ наставља ширење и модернизацију пословне мреже како би што ширем кругу садашњих и будућих клијената омогућила доступност банкарских производа и услуга. Симболичним пресецањем врпце експозитуру ове банке у новом пословном простору отворили су градоначелник Суботице Стеван Бакић, и директорка филијале Суботица Банке „Поштанска штедионица“, Исидора Ђаковић

Градоначелник Бакић је, тим поводом, рекао како је отварање новог пословног простора, поготово када се ради о једној реномираној државној банци као што је „Поштанска штедионица“, велики догађај за град Суботицу.

„Нашем граду је, на овај начин, указана и част да је препознат као изузетно повољна средина за њихово пословање, јер то значи да нас виде као доброг партнера за развијање и унапређивање свог пословања. Овој пословници ’Поштанске штедионице’ нећу пожелети да буде успешна као све остале широм Србије, већ ћу навијати да буде и најуспешнија. Поготово што знам да се на њеном челу налази директорка Исидора Ђаковић, изузетно агилна и способна особа која ће, сигуран сам, са својим запосленима дати огроман допринос унапређењу рада ове пословнице Банке ’Поштанска штедионица’, казао је градоначелник Бакић.

Уз истицање да је Банка ’Поштанска штедионица’ партнер многим државним пројектима, градоначелник Бакић је, на крају обраћања медијима, рекао да ће локална самоуправа пружити сву могућу подршку ’Поштанској штедионици’ и пожелео им много среће у будућем раду, пуно пословних успеха и још већих проширења.

Директорка Исидора Ђаковић је казала да је Суботица пример изузетно добре сарадње локалне самоуправе и Банке ’Поштанска штедионица’.

„Својим радом и односом према држави и грађанима, као права државна банка заслужили смо поверење града Суботице и на домаћински марљиво поступање за потребе свог посла добили прилику да почнемо са радом под окриљем ове градске лепотице. Својим односом према клијентима и пословним партнерима већ смо скренули пажњу на свој рад, а подсећања ради убрзан развој пословне мреже банке у складу са слоганом ’Још ближе вама’, започели смо управо у овим крајевима, формирање самосталног шалтера Чантавир“, рекла је Исидора Ђаковић.

Она је изразила захвалност градоначелнику Суботице Стевану Бакићу и целој Градској управи на указаном поверењу и у име Банке ’Поштанска штедионица’ грађанима и привредним субјектима Суботице поручила да ће им бити на располагању за даљи развој и подизање животног квалитета, јер као државна банка у корак прати државу на стабилном путу развоја.

Previous Градоначелник Бакић примио представнике ромске заједнице
loader-image
Subotica
15:08, 05/09/2024
temperature icon 20°C
ниски облаци
Sunrise Sunrise: 04:16
Sunset Sunset: 18:59

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER