Flat Preloader Icon

Одржана 45. седница Скупштине града Суботице

На 45. седници Скупштине града Суботице, одржаној данас у Великој већници Градске куће, усвојено је свих 13 тачака дневног реда. Поред Одлуке о изменама и допунама Статута Града Суботице, усвојена je и Одлука о изради Плана генералне регулације за насеље Горњи Таванкут, Одлука о изради Плана детаљне регулације за формирање и разграничење спортско – рекреативних комплекса јавне и остале намене у МЗ „Дудова шума“ и Одлуке о изради Плана детаљне регулације за изградњу соларних електрана укупне снаге до 160 МW у КО Доњи Град, на територији града Суботице.

Донета је и Одлука о усвајању седњорочног плана Града Суботице за период од 2024-2026. године и Одлука о локалном омбудсману Града Суботице, као и  Решење о давању сагласности на коначни нацрт Анекса I Уговора о јавно-приватном партнерству за обављање услуга дезинфекције, дезинсекције и дератизације на територији Града Суботице

Усвојено је, такође, и Решење о давању сагласности на Одлуку о измени Статута Градске библиотеке Суботица, Решење о разрешењу председника Управног одбора Апотекарске установе Суботица, Решење о именовању члана Управног одбора установе Градски музеј Суботица и Решења о разрешењу члана Школског одбора Гимназије „Светозар Марковић“.

Донето је и Решење о разрешењу члана Школског одбора Економске средње школе „Боса Милићевић“, а усвојен је и Годишњи извештај локалног омбудсмана Града Суботице за 2023. годину.

На данашњој седници Скупштине града Суботице одборник Мирко Бајић је поднео оставку на функцију одборника.

Previous Најављена 45. седница Скупштине града Суботице
loader-image
Subotica
06:15, 05/09/2024
temperature icon 12°C
разбацани облаци
Sunrise Sunrise: 04:16
Sunset Sunset: 18:59

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER