Flat Preloader Icon

Пуштена у саобраћај обилазница у продужетку Бајнатске улице

У оквиру пројекта модернизације пруге Београд – Суботица – државна граница, изграђена је нова траса државног пута IIБ реда бр. 300 у дужини од 1.325 метара, чија је ширина коловоза 6,5 метара. На новоj траси државног пута изграђен је и кружни ток пречника 40 метара и повезни пут до Лошињске улице у дужини од 390 метара, и на тај начин се остварује директна веза државног пута са Јавним складиштима.

У оквиру ових радова постављена је и нова јавна расвета на деоници од Сенћанског пута до кружног тока, а раскрсница улица Сенћански пут и Бајнатске, која је до сада била трокрака, постаје четворокрака са новом светлосном саобраћајном сигнализацијом.

У циљу повећања безбедности саобраћаја и издвајања пешачког и бициклистичког саобраћаја, на делу од раскрснице улица Бајнатска и Сенћански пут, па до краја подвожњака изграђена је пешачкла и бициклистичка стаза у дужини од 380 метара.

На овај начин је добијена једна нова саобраћајница која ће много утицати на целокупно одвијање саобраћаја у граду, а поготово док су радови у улици Максима Горког у току.

Укупна вредност ових радова износи 224 милиона динара.

Previous Буњевци обележили национални празник – „Дан Дужијанце“

ГРАД СУБОТИЦА

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER