Flat Preloader Icon

Градоначелник Бакић: Апелујем на грађане и предузећа да дају допринос превазилажењу енергетске кризе

Поштовани грађани,
Влада Републике Србије донела је закључак којим се препоручује искључивање декоративне расвете на објектима на којима таква врста расвете није неопходна. Почев од 27. августа, искључена је декоративна расвета на згради Владе Републике Србије, згради Министарства финансија и Министарства привреде, згради Председништва, као и на другим зградама и објектима где није неопходна.

Влада апелује и на друге институције и организације да примене ову препоруку као пример одговорног и рационалног понашања, како бисмо заједнички дали допринос у решавању изазова енергетске кризе са којима се суочава велики број земаља.

Дана 27. августа Град Суботица је искључио декоративну расвету на објекту Градске куће, а дана 29. августа на колегијуму Градске управе Града Суботице донета је одлука да се обавесте сва јавна предузећа, институције и установе чији је оснивач Град Суботица да поступе у складу са закључком Владе Републике Србије.

Имајући у виду све напред наведено, у циљу смањења ефеката енергетске кризе, апелујем на све грађане и предузећа на територији Града Суботице да поступе на исти начин и тиме дају свој допринос превазилажењу изазова енергетске кризе са којима се свет, а тиме и наша држава и наш град суочавају у овом периоду.

                                                                    Градоначелник Града Суботице
                                                                                Стеван Бакић

Previous Градоначелник Бакић обишао новоизграђену и дугоочекивану амбуланту у насељу Прозивкa

ГРАД СУБОТИЦА

Суботица - Subatica - Szabadka - Subotica © 2024. subotica.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER